Veranderingen in het team

U ontvangt deze brief omdat u pati?nt?bent van Huisartsenpraktijk Oosterpoort. Ik stel u graag op de hoogte van enkele veranderingen in mijn team.

Toen ik drie jaar geleden praktijkhouder werd, is dokter Evelyn Dijkman-Hanke als waarnemer voor twee dagen per week aan mijn praktijk verbonden gebleven. Zij gaat per?1 januari 2019 met pensioen.

Dokter Suzanne Wink is de nieuwe, vaste huisarts die bij ons aanwezig is op de maandag en de vrijdag. Dokter Wink is 38 jaar, moeder van twee kinderen en heeft een ruime ervaring als huisarts op verschillende huisartspraktijken en bij de doktersdienst. Tevens is zij als arts verbonden aan de Tongriemkliniek? Groningen.

U heeft waarschijnlijk al wat nieuwe gezichten aan de balie gezien, of kennis gemaakt met nieuwe assistentes tijdens hun eigen spreekuur. Wegens langdurige ziekte en ook uitbreiding van de werkzaamheden van de assistentes, bestaat ons vaste assistententeam nu uit: Marjan, Marianne, Petra, en Hilde. Zij staan u graag te woord!
Samen met Kathelijne, Praktijkondersteuner Somatiek/Ouderen en Marleen, Praktijkondersteuner GGZ is dit het team waarmee wij vol vertrouwen 2019 tegemoet gaan.

Ik wens u alle goeds voor het nieuwe jaar,

uw huisarts,
Mirella Wever, praktijkhouder Huisartsenpraktijk Oosterpoort