Afspraak maken bij Huisartsenpraktijk Oosterpoort

Spreekuur
Er is ’s ochtends  en ’s middags spreekuur. Voor afspraken voor het spreekuur moet u ’s ochtends bellen, tussen 8.00 en 10.00 uur en 11.00 en 12.00 uur.

Als u een afspraak maakt informeren de praktijkassistenten bij u  wat de reden van uw bezoek is. Zodoende kunnen zij voldoende tijd plannen en eventueel dingen klaarzetten.

Bij het plannen van het spreekuur gaan we er vanuit dat u één probleem per consult heeft. Als u over meerdere problemen wilt spreken, reserveren wij graag meer tijd voor u.

Telefonisch spreekuur
Als u een korte vraag heeft of een uitslag wilt bespreken, kan de huisarts u terugbellen. Als u de praktijkassistent laat weten wat uw vraag is en hoe de dokter u kan bereiken, belt zij u terug.

Visites
Als u te ziek bent om naar te praktijk te komen, rijdt de huisarts tussen 12.00 en 13.45 uur een visite. Visites moet u aanvragen voor 09.30 uur.

Spoedafspraak

Heeft u met spoed een afspraak nodig? Dan adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met onze praktijk. Indien nodig kunt u op dezelfde dag nog terecht bij een van onze huisartsen.

Annuleren of verzetten

Indien u verhinderd bent voor uw afspraak, vragen wij u deze tijdig te annuleren of te verzetten. Zo kunnen wij de vrijgekomen tijd benutten voor andere patiënten die graag een afspraak willen maken.