Huisarts Groningen Centrum

Welkom bij Huisartsenpraktijk Filius, dé huisarts in het centrum van Groningen en de beste keuze voor uw zoektocht naar een huisarts in de omgeving.

Onze praktijk staat bekend om onze persoonlijke aanpak en hoogwaardige medische zorg, en wij zijn gevestigd in het centrum van Groningen. Of u nu een routinematige controle nodig heeft of hulp bij een specifieke aandoening, onze ervaren en deskundige huisartsen staan voor u klaar.

Onze praktijk is gelegen in het hart van Groningen centrum, wat betekent dat we gemakkelijk bereikbaar zijn voor iedereen in de omgeving.
Bij Huisartsenpraktijk Filius kunt u rekenen op een snelle en efficiënte behandeling van uw medische zorgbehoefte. De praktijk biedt een scala aan diensten, waaronder controles, vaccinaties, bloedonderzoeken en advies over gezondheid en welzijn, en we zijn gevestigd in het centrum van Groningen.

Wilt u meer informatie over onze praktijk of een afspraak maken met een huisarts in het centrum van Groningen? Neem gerust contact met ons op via onze website of bel naar 050-3128739 . Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen bij Huisartsenpraktijk Filius, uw vertrouwde huisarts in het centrum van Groningen en de beste keuze voor uw medische zorgbehoefte.

Tijdelijke Huisvesting

Zoals u wellicht weet gaat Huisartsenpraktijk Filius samen met Huisartsenpraktijk Oosterpoort en de Stadshuisarts een zogenaamde HOED (huisartsen onder een dak) vormen. Medisch Centrum Stadspoort is de nieuwe naam en deze komt op onze huidige locatie aan de Griffeweg. 

Vanaf 23 januari 2023 maakt onze praktijk gebruik van een tijdelijk onderkomen aan het Damsterdiep
Ons adres is: Damsterdiep 191, 9713 EC Groningen, bij de meeste van u wel bekend als het gebouw van Certe (waar op afspraak oa. bloed geprikt kan worden).

Services Huisarts Groningen Centrum "Filius"

Afspraak maken

huisarts-groningen-centrum

Maak online een afspraak via het patiëntenportaal. Als u liever belt, dan kan dat ook.

Lees meer

Online consult

huisarts-groningen-centrum

Stel uw medische vraag online! Dit kan via de Uw Zorg Online app die u kunt dowloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Lees meer

Recepten herhalen

huisarts-groningen-centrum

Recepten worden elektronisch doorgestuurd naar de apotheek dus je ontvangt geen receptbriefje van de huisarts, de medicatie ligt klaar bij de apotheek.

Telefonisch:
Herhaalrecepten kun je telefonisch aanvragen via de receptenlijn 050-3128739 keuze toets 2, na twee dagen kan de medicatie worden opgehaald bij de apotheek. Vermeld duidelijk uw naam, geboortedatum, om welk medicijn en wat voor dosering het gaat. 

let op: tijdens ons vakantie staat onze receptenlijn uit!

Online:
Dat kan bij voorkeur online via uw account in ons patientportaal. Deze online dienst kunt u ook op uw telefoon downloaden. Download de Uw Zorg Online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Lees meer

Urineonderzoek

huisarts-groningen-centrum

U kunt urine inleveren voor 9:45 uur. Het urineformulier kunt u hier online invullen dan uploaden en alvast naar ons mailen via het beveiligd patiëntenportaal of printen. Eventueel kunt u ook een formulier aan de balie afhalen.

Lees meer