Huisartsenpraktijk Groningen

Huisartsenpraktijk Groningen Filius is een gezonde en moderne huisartsenpraktijk gevestigd in de wijk Oosterpoort in Groningen. De praktijk biedt een breed scala aan medische diensten aan, waaronder begeleiding bij chronische aandoeningen, check-ups, behandeling van ziekten en aandoeningen, vaccinaties en het voorschrijven van medicijnen. De artsen, assistenten, praktijkondersteuners en verpleegkundigen van Huisartsenpraktijk Filius zijn zeer ervaren en gekwalificeerd en staan altijd klaar om patiënten te helpen.

De praktijk heeft ook een moderne en goed uitgeruste wachtkamer, die comfortabel is voor patiënten terwijl ze wachten op hun afspraak. 

Huisartsenpraktijk Groningen Filius is op werkdagen geopend en de gehele dag telefonisch bereikbaar en biedt flexibele spreekuren van 08.00 tot 11.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur om ervoor te zorgen dat patiënten op een tijdstip dat het voor hen het beste uitkomt naar de praktijk kunnen komen. We bieden ook telefonische en digitale consulten aan en kunnen visites rijden voor patiënten die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele huisartsenpraktijk in de wijk Oosterpoort in Groningen, dan is Huisartsenpraktijk Filius de perfecte keuze voor u. Breng een bezoek aan de praktijk of website of neem contact op om u in te schrijven en een afspraak te maken voor een consult.

Huisarts Groningen

Huisartsenpraktijk Filius in Groningen biedt de onderstaande specialismes aan:

Praktijkassistenten Groningen: Op het spreekuur van de praktijkassistente kunt u terecht voor o.a. oren uitspuiten, bloeddrukcontrole, wrattenbehandeling, injecties, uitstrijkje in het kader van bevolkingsonderzoek en hechtingen verwijderen.

Geestelijke gezondheidszorg Groningen: Hier kunt u terecht voor psychische problemen. Denk hierbij aan depressie, angstklachten, verslavingen of andere psychische problemen.

Bij psychische problemen kan de huisarts u voorstellen om een afspraak met de praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg te maken. Afhankelijk van de ernst en de complexiteit van uw klachten, bespreken we met u welk vervolg er mogelijk is. Als praktijkondersteuner GGZ zijn kortdurende vervolggesprekken mogelijk, gericht op het verkrijgen van inzicht en (praktische) handvatten om uw situatie te verbeteren. Deze hulp valt onder uw basisverzekering.

POH Jeugd en gezin Groningen: De POH-GGZ Jeugd & Gezin heeft een brede kennis van en ervaring op het gebied van psychische problemen bij kinderen, jongeren en ouders. De POH-GGZ Jeugd & Gezin kan de huisarts adviseren over de beste behandeling voor het kind/jeugdige en kan indien nodig zorgdragen voor verder behandelmateriaal. De praktijkondersteuner gaat ook in op de relatie tussen ouders en kinderen, met name op het gebied van emotionele ontwikkeling en sociale samenhang.

Diëtiste Groningen:  Diëtisten zijn specialisten op het gebied van voeding en gedrag. Zowel bij ziekte, als bij gezondheid. Als je gezond bent kan een diëtiste je helpen gezond te blijven. En soms moet je door gezondheidsproblemen je voeding aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan hart- en vaatziekten, diabetes, maag- en darmproblemen, kanker of een voedselallergie.

Logopedist Groningen: De logopedist is opgeleid in het begeleiden van kinderen, jongeren of volwassenen met een spraak- en taalstoornis of communicatieproblemen. De logopedist geeft advies over de zorg en behandeling van deze kinderen en jongeren. De basis in de logopedie ligt bij spraak- en taalontwikkeling, stem, taal, eten en drinken, ademen & gehoor.

Services Huisarts Groningen

Afspraak maken

Huisarts-Groningen

Maak online een afspraak via het patiëntenportaal. Als u liever belt, dan kan dat ook.

Lees meer

Online consult

Huisarts-Groningen

Stel uw medische vraag online! Dit kan via de Uw Zorg Online app die u kunt dowloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Lees meer

Recepten herhalen

Huisarts-Groningen

Recepten worden elektronisch doorgestuurd naar de apotheek dus je ontvangt geen receptbriefje van de huisarts, de medicatie ligt klaar bij de apotheek.

Telefonisch:
Herhaalrecepten kun je telefonisch aanvragen via de receptenlijn 050-3128739 keuze toets 2, na twee dagen kan de medicatie worden opgehaald bij de apotheek. Vermeld duidelijk uw naam, geboortedatum, om welk medicijn en wat voor dosering het gaat. 

let op: tijdens ons vakantie staat onze receptenlijn uit!

Online:
Dat kan bij voorkeur online via uw account in ons patientportaal. Deze online dienst kunt u ook op uw telefoon downloaden. Download de Uw Zorg Online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Lees meer

Urineonderzoek

Huisarts-Groningen

U kunt urine inleveren voor 9:45 uur. Het urineformulier kunt u hier online invullen dan uploaden en alvast naar ons mailen via het beveiligd patiëntenportaal of printen. Eventueel kunt u ook een formulier aan de balie afhalen.

Lees meer