Huisarts Oosterpoort

Huisarts Oosterpoort is een professionele huisartsenpraktijk in de wijk Oosterpoort in Groningen. Onze huisarts, Dr. Filius, heeft jarenlange ervaring en biedt hoogwaardige medische zorg aan patiënten van alle leeftijden.

Onze praktijk biedt een breed scala aan diensten, waaronder reguliere check-ups, diagnose en behandeling van ziekten, vaccinaties en gezondheidsadvies. Wij werken samen met andere disciplines in de gezondheidszorg, zoals fysiotherapeuten, logopedie, Wijteam en diëtiste.

Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Een afspraak maken gaat bij voorkeur online. Dit kan nadat u een account heeft aangemaakt via het patiëntportaal. Deze online dienst kunt u ook op uw telefoon downloaden. Download de Uw Zorg Online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). Ook zijn we binnen kantoor uren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 050 – 3128739 

Onze praktijk stelt uw gezondheid en welzijn op de eerste plaats. Klik op de knop om een afspraak te maken en laat ons u helpen bij het behouden en verbeteren van uw gezondheid..

Huisartsenpraktijk Groningen Oosterpoort "Filius"

De huisartsenpraktijk in Oosterpoort is een praktijk waar patiënten zich welkom en op hun gemak voelen. De huisartsen en het personeel hebben een vriendelijke benadering en er heerst een fijne sfeer. Patiënten worden serieus genomen en er wordt naar hen geluisterd. Ook worden zorg en behandeling op maat geboden, zodat iedere patiënt de beste zorg krijgt.

Bij de Huisartsenpost in Oosterpoort, stellen wij uw gezondheid en welzijn op de eerste plaats en bieden wij een persoonlijke benadering om u te helpen bij het behouden en verbeteren van uw gezondheid. Van reguliere check-ups tot acute zorg, wij staan voor u klaar. Aarzel niet om een afspraak te maken en ons te laten zien hoe wij u kunnen helpen.

Huisartsenpraktijk Oosterpoort in Groningen is gemakkelijk te bereiken via verschillende contactmogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050-3128739, waar u kunt kiezen tussen toets 1 voor spoed, toets 2 voor aanvragen herhaalmedicatie en voor de assistente blijft u aan de lijn. Onze assistente zal u verder helpen met uw vragen of verzoeken. Ons adres is Griffeweg 1-3, 9724 GE Groningen. We zijn ook bereikbaar via onze website waar u afspraken kunt inplannen en uw vragen kunt stellen. Wij stellen uw gezondheid en welzijn op de eerste plaats en helpen u graag in onze praktijk.

Tijdelijke Huisvesting

Zoals u wellicht weet gaat Huisartsenpraktijk Filius samen met Huisartsenpraktijk Oosterpoort en de Stadshuisarts een zogenaamde HOED (huisartsen onder een dak) vormen. Medisch Centrum Stadspoort is de nieuwe naam en deze komt op onze huidige locatie aan de Griffeweg. 

Vanaf 23 januari 2023 maakt onze praktijk gebruik van een tijdelijk onderkomen aan het Damsterdiep
Ons adres is: Damsterdiep 191, 9713 EC Groningen, bij de meeste van u wel bekend als het gebouw van Certe (waar op afspraak oa. bloed geprikt kan worden).

Services Huisartsenpost Oosterpoort "Filius"

Afspraak maken

Huisarts-Oosterpoort

Maak online een afspraak via het patiëntenportaal. Als u liever belt, dan kan dat ook.

Lees meer

Online consult

Huisarts-Oosterpoort

Stel uw medische vraag online! Dit kan via de Uw Zorg Online app die u kunt dowloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Lees meer

Recepten herhalen

Huisarts-Oosterpoort

Recepten worden elektronisch doorgestuurd naar de apotheek dus je ontvangt geen receptbriefje van de huisarts, de medicatie ligt klaar bij de apotheek.

Telefonisch:
Herhaalrecepten kun je telefonisch aanvragen via de receptenlijn 050-3128739 keuze toets 2, na twee dagen kan de medicatie worden opgehaald bij de apotheek. Vermeld duidelijk uw naam, geboortedatum, om welk medicijn en wat voor dosering het gaat. 

let op: tijdens ons vakantie staat onze receptenlijn uit!

Online:
Dat kan bij voorkeur online via uw account in ons patientportaal. Deze online dienst kunt u ook op uw telefoon downloaden. Download de Uw Zorg Online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Lees meer

Urineonderzoek

Huisarts-Oosterpoort

U kunt urine inleveren voor 9:45 uur. Het urineformulier kunt u hier online invullen dan uploaden en alvast naar ons mailen via het beveiligd patiëntenportaal of printen. Eventueel kunt u ook een formulier aan de balie afhalen.

Lees meer