Huisartsenpraktijk Groningen

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Filius in Groningen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en toegewijde huisarts in Groningen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tijdens uw bezoek aan onze praktijk zullen onze huisartsen de tijd nemen om uw klachten grondig te onderzoeken en te bespreken. Wij staan bekend om onze aandacht en betrokkenheid bij onze patiënten en zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt. Wij werken samen met u aan het vinden van de beste oplossing voor uw gezondheidsproblemen. Naast reguliere huisartsenzorg, bieden wij ook verschillende aanvullende zorgdiensten aan, zoals vaccinaties, reizigersadvies en gezondheidsonderzoeken.

Onze praktijk is ook uitgerust met moderne technologieën en apparatuur, waardoor wij u de beste zorg kunnen bieden. Wij bieden gemakkelijke en snelle toegang tot onze huisartsen via online afspraken, zodat u niet hoeft te wachten op een bezoek aan onze praktijk. Bovendien kunt u via onze website uw medische gegevens raadplegen en herhaalrecepten aanvragen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren huisarts in Groningen, dan bent u bij Huisartsenpraktijk Filius aan het juiste adres. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij uw gezondheidszorgbehoeften en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

Onze praktijk is gevestigd op Griffeweg 1-3 in Groningen. Wij zijn geopend op werkdagen van 8:00 t/m 17:00. Voor verdere vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Huisartsenpraktijk Groningen "Filius"

Bij de Huisartsenpraktijk in Groningen, stellen wij uw gezondheid en welzijn op de eerste plaats en bieden wij een persoonlijke benadering om u te helpen bij het behouden en verbeteren van uw gezondheid. Van reguliere check-ups tot acute zorg, wij staan voor u klaar. Aarzel niet om een afspraak te maken en ons te laten zien hoe wij u kunnen helpen.

Huisartsenpraktijk Groningen “Filius” is gemakkelijk te bereiken via verschillende contactmogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050-3128739, waar u kunt kiezen tussen toets 1 voor spoed, toets 2 voor aanvragen herhaalmedicatie en voor de assistente blijft u aan de lijn. Onze assistente zal u verder helpen met uw vragen of verzoeken. Ons adres is Griffeweg 1-3, 9724 GE Groningen. We zijn ook bereikbaar via onze website waar u afspraken kunt inplannen en uw vragen kunt stellen. Wij stellen uw gezondheid en welzijn op de eerste plaats en helpen u graag in onze praktijk.

Tijdelijke Huisvesting

Zoals u wellicht weet gaat Huisartsenpraktijk Filius samen met Huisartsenpraktijk Oosterpoort en de Stadshuisarts een zogenaamde HOED (huisartsen onder een dak) vormen. Medisch Centrum Stadspoort is de nieuwe naam en deze komt op onze huidige locatie aan de Griffeweg. 

Vanaf 23 januari 2023 maakt onze praktijk gebruik van een tijdelijk onderkomen aan het Damsterdiep
Ons adres is: Damsterdiep 191, 9713 EC Groningen, bij de meeste van u wel bekend als het gebouw van Certe (waar op afspraak oa. bloed geprikt kan worden).

Services Huisartsenpraktijk Groningen "Filius"

Afspraak maken

huisartsenpraktijk-groningen

Maak online een afspraak via het patiëntenportaal. Als u liever belt, dan kan dat ook.

Lees meer

Online consult

huisartsenpraktijk-groningen

Stel uw medische vraag online! Dit kan via de Uw Zorg Online app die u kunt dowloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Lees meer

Recepten herhalen

huisartsenpraktijk-groningen

Recepten worden elektronisch doorgestuurd naar de apotheek dus je ontvangt geen receptbriefje van de huisarts, de medicatie ligt klaar bij de apotheek.

Telefonisch:
Herhaalrecepten kun je telefonisch aanvragen via de receptenlijn 050-3128739 keuze toets 2, na twee dagen kan de medicatie worden opgehaald bij de apotheek. Vermeld duidelijk uw naam, geboortedatum, om welk medicijn en wat voor dosering het gaat. 

let op: tijdens ons vakantie staat onze receptenlijn uit!

Online:
Dat kan bij voorkeur online via uw account in ons patientportaal. Deze online dienst kunt u ook op uw telefoon downloaden. Download de Uw Zorg Online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Lees meer

Urineonderzoek

huisartsenpraktijk-groningen

U kunt urine inleveren voor 9:45 uur. Het urineformulier kunt u hier online invullen dan uploaden en alvast naar ons mailen via het beveiligd patiëntenportaal of printen. Eventueel kunt u ook een formulier aan de balie afhalen.

Lees meer