Veelzijdige huisartsenpraktijk in hartje Groningen

Bent u op zoek naar een veelzijdige huisartsenpraktijk in het bruisende centrum van Groningen? Huisartsenpraktijk Filius staat voor u klaar met een uitgebreid aanbod van medische diensten en services. Ons deskundige team staat garant voor de beste zorg om aan uw gezondheidsbehoeften te voldoen. Lees hieronder meer over de diensten die wij aanbieden.

Neem gerust contact op met onze praktijk voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over onze praktijk of een afspraak maken met een huisarts in het centrum van Groningen? Neem gerust contact met ons op via onze website of bel naar 050-3128739 . Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen bij Huisartsenpraktijk Filius, uw vertrouwde huisarts in het centrum van Groningen en de beste keuze voor uw medische zorgbehoefte.

Preventieve zorg

Preventieve zorg is een belangrijk onderdeel van onze praktijk. Door preventieve maatregelen te nemen, kunt u gezondheidsproblemen voorkomen en uw algehele gezondheid verbeteren. Wij bieden verschillende preventieve diensten aan, waaronder vaccinaties, gezondheidscontroles, medisch advies en voorlichting over gezond leven.

Chronische zorg

Onze praktijk biedt ook chronische zorg voor patiënten met langdurige gezondheidsproblemen. Wij werken nauw samen met specialisten en andere zorgverleners om u de best mogelijke zorg te bieden. Wij kunnen u helpen met het beheren van aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten en astma.

Acute zorg

Als u acuut medische zorg nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Onze praktijk heeft een spoedlijn voor noodgevallen en wij streven ernaar om zo snel mogelijk hulp te bieden. Wij hebben ook een samenwerking met de huisartsenpost in Groningen, zodat u ook buiten kantoortijden terecht kunt voor acute zorg.

Persoonlijke aandacht

Bij huisartsenpraktijk Filius staan wij bekend om onze persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk om onze patiënten goed te leren kennen en de tijd te nemen om hun zorgen en behoeften te begrijpen. Ons team van ervaren en deskundige artsen en verpleegkundigen staat voor u klaar om u te helpen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze veelzijdige huisartsenpraktijk in hartje Groningen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het plannen van een afspraak.

Services Huisarts Groningen Centrum "Filius"

Afspraak maken

huisarts-groningen-centrum

Maak online een afspraak via het patiëntenportaal. Als u liever belt, dan kan dat ook.

Lees meer

Online consult

huisarts-groningen-centrum

Stel uw medische vraag online! Dit kan via de Uw Zorg Online app die u kunt dowloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Lees meer

Recepten herhalen

huisarts-groningen-centrum

Recepten worden elektronisch doorgestuurd naar de apotheek dus je ontvangt geen receptbriefje van de huisarts, de medicatie ligt klaar bij de apotheek.

Telefonisch:
Herhaalrecepten kun je telefonisch aanvragen via de receptenlijn 050-3128739 keuze toets 2, na twee dagen kan de medicatie worden opgehaald bij de apotheek. Vermeld duidelijk uw naam, geboortedatum, om welk medicijn en wat voor dosering het gaat. 

let op: tijdens ons vakantie staat onze receptenlijn uit!

Online:
Dat kan bij voorkeur online via uw account in ons patientportaal. Deze online dienst kunt u ook op uw telefoon downloaden. Download de Uw Zorg Online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Lees meer

Urineonderzoek

huisarts-groningen-centrum

U kunt urine inleveren voor 9:45 uur. Het urineformulier kunt u hier online invullen dan uploaden en alvast naar ons mailen via het beveiligd patiëntenportaal of printen. Eventueel kunt u ook een formulier aan de balie afhalen.

Lees meer

Tijdelijke Huisvesting

Zoals u wellicht weet gaat Huisartsenpraktijk Filius samen met Huisartsenpraktijk Oosterpoort en de Stadshuisarts een zogenaamde HOED (huisartsen onder een dak) vormen. Medisch Centrum Stadspoort is de nieuwe naam en deze komt op onze huidige locatie aan de Griffeweg. 

Vanaf 23 januari 2023 maakt onze praktijk gebruik van een tijdelijk onderkomen aan het Damsterdiep
Ons adres is: Damsterdiep 191, 9713 EC Groningen, bij de meeste van u wel bekend als het gebouw van Certe (waar op afspraak oa. bloed geprikt kan worden).